Handjes gezocht - SV-Monster

Hoofdmenu:

Handjes gezocht…….

De sluitingsperiode van de club tussen kerst en oud en nieuw is besteed om wederom aan de banen te plegen.
De afgelopen weken zijner ( helaas maar paar) leden, druk doende geweest om baanonderhoud te plegen en daarnaast de 25 meter baan nieuw in te richten.
Met de intentie om een andere disciplines te gaan schieten. Het dynamische parcours schieten.
Zo is de 25 meter baan op 2 banen gereed gemaakt als testlocatie.
De bakken zijn verwijderd en er is nu een wand gemaakt.
De bakken en de ruimtes daaromheen werden iedere keer kapot geschoten ( Slechte schutters?)
Deze inrichting beoogd minder schade en minder onderhoud.
Het is de bedoeling dat de gehele 25 meter baan zo word ingericht. De 50 meter baan krijgt ook dezelfde look.
Bovendien word er nog steeds hard gewerkt aan de 12 meter banen. Hier word een elektrisch transportsysteem aangelegd. Zie de foto voor het prachtige resultaat.
Nu is het zo dat er maar een paar leden deze renovatie hebben opgepakt.
Namens het bestuur wil ik dan ook verzoeken aan leden om de volgende keer mee te helpen de banen in orde te krijgen.
Ruim van te voren zal er actief gevraagd worden aan leden om hun steentje aan onderhoud bij te dragen.
Namens het bestuur

Copyright 2015. All rights reserved.